Airco laten plaatsen door een ervaren aircospecialist

  • Persoonlijke aanpak
  • 15+ jaar ervaring
  • 250 klanten gingen je voor

Wil je een airco in huis laten plaatsen? Wij regelen het installeren van jouw aircosystemen voor je. Een airco laten monteren is een specialistische klus, daarom adviseren we om dit altijd door een airconditioning specialist te laten doen. Bij Siersma Installaties regelen we het plaatsen en monteren van verschillende soorten aircosystemen. We helpen je dan ook graag bij het installeren van jouw systeem.

Offerte aanvragen

Airconditioning laten aanleggen

Een aircosysteem laten aanleggen en installeren is een specialistische klus, die je het beste door een ervaren installateur kunt laten uitvoeren.

Siersma Installaties zorgt ervoor dat jouw hele systeem van A tot Z voor je wordt aangelegd. Hierdoor wordt je volledig ontzorgd en heb je hier verder geen omkijken meer naar. Het maakt niet uit of je een single- of multisplitsysteem wilt installeren of een mobiele airco; wij regelen het voor je!

Wat kost een airco-installatie en wat zijn de kosten voor een airco installeren?

De kosten voor de plaatsing van een airco variëren en hangen af van het systeem wat je kiest en hoe je de airco geplaatst wilt hebben. Een airco zonder afvoerslang (mobiele airco) is bijvoorbeeld veel makkelijker te installeren dan een vast split aircosysteem. Dit komt doordat een split airco voorzien is van een afvoerslang die naar de buitenunit loopt.

Je kunt een airco zelf installeren, maar we adviseren altijd om dit door een airco-expert te laten monteren. Je kunt namelijk zelf wel besparen op de kosten voor de plaatsing van een airco, maar als deze niet goed geïnstalleerd wordt, ben je later alsnog kosten kwijt om deze airco-unit correct te laten aansluiten. Zeker wanneer je een warmtepomp in combinatie met een airco wilt installeren, is het aan te raden om dit door ervaren installatiemonteurs te laten doen.

Airco aan de muur of op een plat dak installeren

Of je nu met een airco jouw huis wilt verwarmen of koelen, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Een airco installeren kan zowel in een bestaande woning als in een nieuwbouwwoning. Afhankelijk van de indeling van jouw woning, wordt het aircosysteem op de gewenste plek geplaatst. Veel mensen kiezen ervoor om een airco op de overloop of in de slaapkamer te installeren; hiervoor is een airco zonder buitenunit zeer geschikt. Zo is een mobiele airco in de slaapkamer zonder buitenunit bijvoorbeeld perfect voor het koelen van deze kleine ruimte. Het in bedrijf stellen van deze airco regelen we snel voor je.

Een dubbele airco, oftewel multi-split airco in huis is daarentegen weer zeer geschikt voor meerdere ruimtes. Deze kan ook gebruikt worden voor winkels, kantoren of medische praktijken die uit minimaal twee tot vijf ruimten bestaan. Wij regelen zowel het installeren van een bedrijfsairco als het bij jou thuis installeren van een airconditioning.

Gratis offerte voor airco-installatie aanvragen

‘Wat kost het installeren van een airco?’ Is een vraag die wij vaak krijgen. Wil jij een airco-unit aansluiten en door een erkend bedrijf laten plaatsen voor een goede prijs? Vraag dan vrijblijvend een gratis offerte aan bij Siersma Installaties. Wij helpen je graag!

Douwe Siersma

Eigenaar Siersma Installaties

Kunnen we je helpen?

Kies uit één van onze diensten

Waarom kiezen voor Siersma Installaties?

Als je kiest voor Siersma Installaties kies je voor betrouwbare service en vakmanschap

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • Gediplomeerde en professionele vakmensen met ruim 15 jaar ervaring binnen de loodgieters- en installatiebranche
  • Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat door onze comfort installateur
  • Scherpe tarieven
  • 24-uursservice en spoedservice