Dakwerkzaamheden

  • Persoonlijke aanpak
  • 15+ jaar ervaring
  • 250 klanten gingen je voor

Wil je jouw huidige dak repareren, isoleren of vervangen? Of wil je een heel nieuw dak laten aanleggen? Siersma Installaties is specialist in dakbedekking. Je kunt bij ons terecht voor bitumen dakbedekking , dakpannen en een gratis dakinspectie. Ook voor dakreiniging en het vervangen van dakgoten kun je bij ons terecht.

Offerte aanvragen

Dak laten vervangen, opknappen of reinigen

Bij Siersma Installaties kun je terecht voor diverse werkzaamheden aan of onderhoud voor je dak.

Wil je bijvoorbeeld jouw dak vervangen, dan kunnen we een dakrenovatie uitvoeren. Wil je dakpannen vervangen, dan kun je deze door ons laten repareren. Wil je jouw dak laten reinigen, dan kunnen wij een professionele dakreiniging voor je uitvoeren. Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of vraag ons om een kosteloze offerte.

Bitumen of kunststof dakplaten voor een hellend plat dak

Een plat dak of hellend dak wordt vaak door middel van kunststof dakplaten in elkaar gezet. Ook voor een carport wordt vaak voor dakplaten gekozen. Ook het dak van een bedrijf aan huis of een plat dak van een schuur kan door middel van kunststof dakplaten een volledig nieuw dak worden aangelegd voor een betaalbare prijs.

Herstel van jouw schuur- of garagedak en overige dakwerkzaamheden

Soms ontstaat er schade aan een schuur- of garagedak. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage, stormschade of schade door brand. In dat geval dient het dak van jouw garage hersteld te worden. Het regelen van hemelwaterafvoer voor een plat dak of bitumen dak kan ook via Siersma Installaties. Wil je goedkope dakplaten laten leggen of een hellend dak waterdicht maken met een daksingel? Onze professionele dakdekker doet dit voor concurrerende prijzen.

Maatwerk nodig? Vraag ons naar de mogelijkheden!

Het ene dak is het andere niet. De kosten voor een dakdekker per m2 kunnen sterk uiteenlopen, afhankelijk van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. De prijs van dakplaten ligt bijvoorbeeld lager dan de kosten voor een volledig bitumen dak. Doordat we bij Siersma met een klein team werken hebben we korte lijnen en kunnen we jouw klus of project voor voordelige prijzen uitvoeren. Heb je een speciaal verzoek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee voor een passende oplossing.

Douwe Siersma

Eigenaar Siersma Installaties

Kunnen we je helpen?

Kies uit één van onze diensten

Waarom kiezen voor Siersma Installaties?

Als je kiest voor Siersma Installaties kies je voor betrouwbare service en vakmanschap

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • Gediplomeerde en professionele vakmensen met ruim 15 jaar ervaring binnen de loodgieters- en installatiebranche
  • Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat door onze comfort installateur
  • Scherpe tarieven
  • 24-uursservice en spoedservice