Dakreparatie

  • Persoonlijke aanpak
  • 15+ jaar ervaring
  • 250 klanten gingen je voor

Heb je een lekkage in je dak of zijn er onderdelen van je dak die snel gerepareerd moeten worden?

Dan wil je snel een dakreparatie regelen! Siersma Installaties is gespecialiseerd in het repareren van alle soorten daken, ook wanneer je een dak hebt dat niet standaard is.

Offerte aanvragen

Daklekkages repareren

Veel mensen krijgen te maken met lekkage in het dak. Meestal ontdek je een daklekkage in het najaar of in de winter omdat in deze periode vaak de meeste regen valt. Ook als er sneeuw op je dak ligt en dit in smeltwater verandert, merken veel mensen ineens dat dit voor een lekkage zorgt. Het resultaat? Waterschade en een lelijke watervlek in het plafond of in de muur. Dat wil je snel verhelpen! In al deze gevallen schakel je Siersma Installaties in. Wij verhelpen het lek en zorgen ervoor dat de oorzaak wordt weggenomen, waardoor je dak weer zo goed als nieuw is.

Hulp bij daklood repareren, dakgootreparatie, nokvorstreparatie, dakleer vervangen en andere dakproblemen

Naast een lekkend dak repareren, zijn er ook nog andere zaken die soms een snelle reparatie nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan daklood repareren of het dakleer vervangen en een dakpan reparatie. Bij Siersma Installaties kunnen we snel een afspraak inplannen. Indien nodig al binnen 24 uur. We kunnen dan het bestaande dak herstellen.

Spoed dakreparatie om jouw dak te herstellen

Moet je met spoed jouw dak laten repareren, maak dan gebruik van onze 24-uursservice. Voor een noodreparatie van een dak hanteren we een apart tarief. Kan de reparatie nog even wachten, dan kun je ook kiezen voor een afspraak op korte termijn.

Douwe Siersma

Eigenaar Siersma Installaties

Kunnen we je helpen?

Kies uit één van onze diensten

Waarom kiezen voor Siersma Installaties?

Als je kiest voor Siersma Installaties kies je voor betrouwbare service en vakmanschap

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • Gediplomeerde en professionele vakmensen met ruim 15 jaar ervaring binnen de loodgieters- en installatiebranche
  • Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat door onze comfort installateur
  • Scherpe tarieven
  • 24-uursservice en spoedservice

Voor ieder dak een reparatie op maat

Een lekkage in het dak repareren, een plat bitumen dak repareren, een dakkapel of pannendak reparatie, of lekkage voor een schuin dak. Voor elk dak bieden wij een reparatie op maat. Het maakt niet uit wat voor type dak je hebt, wij repareren elk dak! Neem contact met ons via info@siersma-installaties.nl of vul het contactformulier in.

Dakreparaties voor een voordelige prijs

Bij Siersma Installaties hanteren we concurrerende prijzen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bel voor persoonlijk advies met 06 – 42 51 35 81