Ervaren warmtepomp
installateur

  • Persoonlijke aanpak
  • 15+ jaar ervaring
  • 250 klanten gingen je voor

Het installeren van een warmtepomp is een specialistische klus.

Wil je een standaard warmtepomp of een hybride warmtepomp installeren? Neem dan contact met ons op! Onze ervaren warmtepomp installateur zorgt ervoor dat jouw systeem snel en vakkundig wordt geïnstalleerd.

Offerte aanvragen

Allround installateur voor jouw warmtepomp

Ons allround installatiebedrijf installeert jouw warmtepomp voordelig en meestal al binnen één werkdag. Wij zijn o.a. gespecialiseerd in het installeren van een (hybride) warmtepompen en het installeren van warmtepompboilers. Een warmtepomp laten installeren doe je heel voordelig bij Siersma Installaties. Door onze jarenlange ervaring zijn wij zeer ervaren in het aansluiten van een warmtepomp op een vloerverwarming en het aansluiten van hybride warmtepompsystemen en warmtepompboilers.

Hybride warmtepomp installeren

Een hybride warmtepomp installeren kan zowel in een bestaande woning als in een nieuwbouwwoning. Een hybride warmtepomp plaatsen en aansluiten is iets wat wij gemakkelijk voor je kunnen regelen. Wij zorgen dat het aansluiten van een hybride warmtepompsysteem snel en efficiënt gebeurt en sluiten het systeem aan op jouw cv-ketel.

Kan een warmtepomp op iedere cv-ketel worden aangesloten?

Heb je een cv-ketel in huis maar wil je overstappen naar een warmtepomp? Dan is een hybride warmtepomp een ideale oplossing. Een hybride warmtepomp past op vrijwel iedere cv-installatie. Indien je benieuwd bent naar de kosten voor het installeren van een hybride warmtepomp, kun je een vrijblijvende offerte bij ons opvragen.

Verschil warmtepomp en warmtepompboiler installeren

Er zit een verschil tussen het installeren van een warmtepomp en een warmtepompboiler. Een warmtepomp zorgt voor de opwarming, verwarming én koeling van sanitair water in jouw woning. Een warmtepompboiler zorgt uitsluitend voor de verwarming van sanitair water. Een warmtepomp boiler installeren wordt technisch gezien ook op een andere manier gedaan.

Warmtepomp aansluiten: wat kost een warmtepomp installatie?

Wat kost een hybride warmtepomp plus installatie nou precies? Ben je benieuwd wat de kosten voor een warmtepomp installeren zijn, dan kunnen we je geruststellen. Tegenwoordig is een warmtepomp aansluiten op de cv-ketel en een hybride warmtepomp installeren goed betaalbaar qua kosten.

Wil je een warmtepompboiler laten installeren en ben je benieuwd naar de vraag “Wat kost het installeren van een warmtepompboiler?” Ook dan zijn de kosten nog steeds goed betaalbaar. Hoeveel dit precies gaat kosten is afhankelijk van verschillende factoren, daarom is het aan te raden om hiervoor contact met ons op te nemen voor een offerte. Wij kunnen dan exact uitrekenen wat de kosten bedragen

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wil je weten wat de kosten zijn voor het installeren van een (hybride) warmtepomp? Of wil je gewoon snel een warmtepomp laten installeren door een deskundig bedrijf? Schakel dan Siersma Installaties in. Wij zijn voornamelijk actief in de regio Made, Dongen, Oosterhout, Breda, Rijen, Dorst en Terheijden maar we komen eventueel ook elders op locatie langs voor de installatie van jouw warmtepomp. Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Douwe Siersma

Eigenaar Siersma Installaties

Kunnen we je helpen?

Kies uit één van onze diensten

Waarom kiezen voor Siersma Installaties?

Als je kiest voor Siersma Installaties kies je voor betrouwbare service en vakmanschap

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • Gediplomeerde en professionele vakmensen met ruim 15 jaar ervaring binnen de loodgieters- en installatiebranche
  • Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat door onze comfort installateur
  • Scherpe tarieven
  • 24-uursservice en spoedservice