Cv-ketel installatie en ketelonderhoud

  • Persoonlijke aanpak
  • 15+ jaar ervaring
  • 250 klanten gingen je voor

Het installeren en aansluiten van een cv-ketel is een behoorlijke klus. Zeker wanneer je een cv-ketel in combinatie met een warmtepomp wilt installeren. Wij installeren jouw cv-ketel professioneel en voor een scherp tarief. Vaak is installatie al binnen een dag mogelijk  zodat jij er snel lekker warm bij zit.

Offerte aanvragen

Centrale verwarming laten aansluiten door onze deskundige installateurs

Wil je een erkende cv-ketel installateur jouw verwarmingsketel laten aansluiten?

Kies dan voor dé cv-ketel specialist in regio Made. Wij sluiten jouw centrale verwarming aan, controleren deze en voeren indien gewenst eenmalig of periodiek onderhoud uit. Ook jouw ketel schoonmaken en cv-reparatie kun je bij ons terecht. Je hebt dus één vast aanspreekpunt voor jouw ketelservice en een vaste ketel monteur voor jouw onderhoud.

Onderhoudscontract voor afsluiten voor jouw cv-ketel

Iedere cv-ketel heeft (half)jaarlijks onderhoud nodig, ook wel periodiek onderhoud genoemd. Voor het onderhoud van jouw cv-ketel worden kosten berekend, aangezien het noodzakelijk is dat deze goed onderhouden wordt. Wanneer je geen onderhoud laat uitvoeren door een cv-ketel monteur, dan kunnen er storingen optreden in de cv-ketel. Maar erger nog, er kunnen ook gevaarlijke situaties in huis ontstaan en er kan koolmonoxidevergiftiging optreden.

Overigens is het onderhoud van een nieuwe cv-ketel net zo belangrijk als het onderhoud van een oudere ketel. Dit komt doordat er voor een nieuwe cv-ketel ook periodieke controle nodig is. Ook je cv-ketel schoonmaken moet regelmatig gebeuren zodat er geen verstoppingen in de ketel ontstaan. Bij Siersma Installaties kun je een onderhoudscontract voor periodiek onderhoud afsluiten.

Cv-ketel spoedreparatie en standaard reparatie door een cv-installateur

Wat kost het onderhoud en een onderhoudsbeurt voor een cv-ketel?

De kosten voor de onderhoudsbeurt van een cv-ketel verschillen en zijn afhankelijk van het soort onderhoud dat je uit laat voeren. Je hebt keuze uit een eenmalig onderhoud, periodiek onderhoud en een all-in servicecontract.

Eenmalig onderhoud cv-ketel

Eenmalig onderhoud van jouw ketel kan een uitkomst bieden wanneer je bijvoorbeeld een storing hebt en wilt dat deze snel verholpen wordt. Cv-ketel onderhoud wat eenmalig uitgevoerd wordt, is altijd duurder dan wanneer je een onderhoudscontract hiervoor afsluit. Over het algemeen zijn de kosten voor 10% uit materiaal opgebouwd en voor 90% uit de manuren die nodig zijn voor het onderhoud. Aangezien eenmalig onderhoud meestal wordt uitgevoerd wanneer er een probleem met de cv-ketel is, zijn de kosten voor eenmalig onderhoud daarom vaak duurder.

Verwarmingsinstallateur aan huis

Neem vrijblijvend contact met ons op als je een verwarmingsinstallateur aan huis wilt laten langskomen. Ook voor advies op maat denken we graag met je mee. Stuur een mailtje naar info@siersma-installaties.nl.

Douwe Siersma

Eigenaar Siersma Installaties

Kunnen we je helpen?

Kies uit één van onze diensten

Waarom kiezen voor Siersma Installaties?

Als je kiest voor Siersma Installaties kies je voor betrouwbare service en vakmanschap

  • Altijd één vast aanspreekpunt
  • Complete ontzorging van A tot Z
  • Gediplomeerde en professionele vakmensen met ruim 15 jaar ervaring binnen de loodgieters- en installatiebranche
  • Persoonlijk en onafhankelijk advies op maat door onze comfort installateur
  • Scherpe tarieven
  • 24-uursservice en spoedservice